Populære utflukter nær Los Boliches og Fuengirola

Casa Alise har en fantastisk plassering midt mellom «alt» langs Costa del Sol. Her kan du  naturligvis boltre deg med endeløse strender, men det er også mye annet å se og oppleve. På denne siden deler vi noe av våre favoritt utflukter i områdene Los Boliches og Fuengirola. Trenger du feriebolig i nærheten av disse aktivitetene kan vi naturligvis anbefale Casa Alise med 4-6 sengeplasser og Casa Agnethe med plass til 10 personer.

Mijas Pueblo

Mijas Pueblo er et av de flotteste stedene du kan besøke i Andalucia. Den lille byen med hvite hus og blå vaser er kjent for fantastisk utsikt. Her er flotte restauranter og koselige butikker å besøke. Anbefales på det sterkeste om du er i området. 

Distanse/kjøretid: 6 km | 10 minutter. Google Maps

La Cala de Mijas

Dette er opprinnelig en fiskelandsby. Landsbyen har en sjarmerende og vennlig atmosfære. Den lille byen tilbyr et rolig tempo og er enda ikke fullstendig overtatt av turisme. Her er det flotte fasiliteter, restauranter og strand. 

Distanse/time: 10 km | 10 minutter. Google Maps

Caminito del Rey / El Chorro

El Caminito del Rey (The King’s Little path) er en gangvei festet langs de bratte veggene i en smal kløft i El Chorro, nær Ardales i provinsen Málaga. Dette er en fantastisk utflukt som tar 1 times tid å gjennomføre. Anbefales.

Distanse/kjøretid: 79 km | 1 time. Google Maps

Rio Chillar

Elvevandring i elven «Nerja» er en fantastisk turopplevelse. Ta med lette sko eller strand sko. Her blir du våt på beina, da du er omgitt av vann, fossefall og bademuligheter. Turen er maksimalt 8 km hver vei, men du kan snu der du ønsker.

Distanse/kjøretid: 90 km | 1 time. Google Maps

Malaga

Malaga er fødestedet til Pablo Picasso. Det er en av verdens eldste byer, grunnlagt på 700-tallet. Du kan vandre forbi banantrær og vakre fontener gjennom parken Paseo del Parque. Vi anbefaler også besøk i gamlebyen for å slukke tørsten på en spansk taverna.

Distanse/kjøretid: 33 km | 25 minutter. Google Maps

Ronda

Ronda er en liten by i det sørlige Spania som tilhører provinsen Málaga. Byen regnes som tyrefektingens vugge. Byen er delt i to av et 120 meter dypt juv «El Tajo» («Hugget»). Byen har fantastisk utsikt over Andalucia. Ronda ligger på en høyslette cirka 750 meter over havet. 

Distanse/kjøretid: 90 km | 1 time og 20 minutter. Google Maps

Gibraltar

Gibraltar er et britisk oversjøisk område som i 1830 ble en britisk kronkoloni. Området ligger på den iberiske halvøys sørkyst. Her kan du besøke gamle grotter og historiske forsvarsverk. Pass på gjenstandene dine for klippens 250 apekatter som ferdes fritt. Herfra kan du også ta ferge til Marokko.

Distanse/kjøretid: 107 km | 1 time 20 minutter. Google Maps

Puerto Banuz/Marbella

I området Puerto Banuz og Marbella ferdes du blant flotte marinaer, flotte restauranter, biler og båter i millionklassen. Området er kjent for sitt partyliv, men her finnes også en rekke spisesteder og aktiviteter for hele familien. En kveld i området er absolutt å anbefale.

Distanse/kjøretid: 39 km | 30 minutter. Google Maps